Darilni bon Nosečka narava

189.00 
162
Na zalogi
+

Paket za nosečnice "narava"


do 2 uri fotografiranja v naravi

35 obdelanih digitalnih fotografij v polniresoluciji

dostop do spletne galerije

spominska foto-knjigica z oblikovanimi fotografijami

5 razglednic + 4 magnetki


Obdobje nosečnosti je ena izmed najlepšihizkušenj, je čudež in privilegij, ki ga imajo samo ženske. Fotografijenosečniškega trebuščka bodo ujele v večnost to prečudovito telo v pričakovanjumale štručke. Ker se zavedamo, da ima vsaka od vas različna pričakovanja, smose vam pripravljeni prilagoditi in poslušati vse vaše želje, da bofotografiranje točno takšno, kot si ga želite. Vaše fotografije bodoprelep spomin, ki ga boste z veseljem hranili za vaše otroke.


Kdaj je najboljši čas za fotografiranjenosečniškega trebuščka?

Najboljši čas za fotografiranje nosečniškega trebuščka za večino mamic je med28 in 36 tednom nosečnosti. To je čas, ko je vaš trebušček čudovite velikost,vendar se ne počutite neprijetno, kot se morda nekatere v zadnjih 4 do 6tednih. Čeprav so fotografije od 36 tedna naprej prav tako lepe, smo izizkušenj ugotovili, da se mamice počutijo bolj udobno in samozavestno pred 36tednom nosečnosti. Po želji lahko fotografiranje seveda poteka tudi po 36 tednunosečnosti. Kontaktirate pa nas lahko že veliko prej, da si zagotovite termin.


Kje bo potekalo fotografiranje?

Vaše nosečniško fotografiranje bo potekalo v našem studiu, ali na izbranilokaciji v naravi. V našem studiu imamo za vas na razpolago različna ozadja, dabo vaše fotografiranje čimbolj posebno.


Kaj naj imam oblečeno in kaj naj prinesemzraven?
Načeloma priporočamo, da si zraven prinesete navadna oblačila, kot so npr.jeans hlače (kavbojke) in top, lahko tudi kakšno obleko po svoji želji.Najprimernejša so oprijeta oblačila, da poudarijo vaš trebušček. Super bi bilo,če prinesete tudi ultrazvočno sliko in druge posebne predmete, ki že čakajo navašo štručko kot so npr. čeveljčki / copatki, igrača ali kakšna stvar z imenomvašega otroka.


Kdo vse bo vključen v fotografiranje?

Vaš partner in vaši otroci (če jih že imate) bodo seveda vključeni vfotografiranje.


Bi morala biti zaskrbljena zaradi nove teže instrij?

Razumemo, da ste morda zaskrbljeni zaradi strij in se počutite nekoliko“večje”. Odstranjevanje morebitnih madežev, vključno s strijami in malo zožanjana območjih, kjer je to potrebno zaradi določenih položajev spada v ceno.Samo povejte nam, kaj vas skrbi in poskrbeli bomo za to z našimi veščinamiretuširanja.


Kdaj dobimo fotografije?
Fotografije dobite približno 1 do 2 tedna po vašem fotografiranju. Na email vambomo poslali povezavo do vaše spletne galerije, kjer si boste lahko ogledalifotografije, jih shranili, delili, ali ponaročili.