Darilni bon Cake smash

149.00 
166
Na zalogi
+

Paket CAKE SMESH vsebuje


do 1h fotografiranja v studiu

25 obdelanih digitalnih fotografij v polni resoluciji

dostop do spletne galerije

lepa spominska foto-knjigica z oblikovanimi fotografijami

5 razglednic + 4 magnetki


Kaj pričakovati?
Najprej začnemo s fotografiranjem portretov vašega otročka brez torte in šele nato predstavimo torto. Priporočamo, da s seboj prinesete svojo torto, če pa to ni možno lahko ob pravočasnem dogovoru za torto poskrbimo tudi mi.


Kdaj rezervirati termin?
Čimprej, tem bolje! Termin lahko rezervirate že tedne naprej, da si zagotovite datum, ki vam najbolj ustreza. Večina strank se naroči že pred otrokovim rojstnim dnevom in nato uporabi fotografije za rojstnodnevna vabila. Ponujamo različne vzorce vabil, katere lahko dobite v digitalni obliki, ali pa jih mi natisnemo za vas po zelo ugodni ceni.


Kaj prinesti s seboj?
Prosim prinesete s seboj rezervna oblačila za otroka, da nebo odšel v avto cel “tortast”. Dobro je, če zraven prinesete tudi kakšne igrače, da bo vaš otroček bolj sproščen.


Kaj obleči otroku?
Toje od odvisno od vas! Lahko so urejena oblačilca ali čisto vsakdanja – kakšen stil imate raje, takšnega izberite! Večina ljudi prinese s seboj nekaj različnih stilov oblačilc – za fotografiranje pred torto in za “uničenje”torte. Menimo, da so goli trebuščki najlepši za uničenje tortice (in tudi najlažji za umit!), v kombinaciji s tutu-jem, jeans hlačami ali bodijem. Če slučajno iščete kaj posebnega in unikatnega, lahko najdete ogromno na spletni strani Etsy. Odločitev je čisto vaša! Zapomnite si, da bodo oblačilca umazana od torte, zato izberite nekaj, česar vam ni škoda!


Kdaj dobimo fotografije?
Fotografije dobite približno 1 do 2 tedna po vašem fotografiranju. Na email vam bomo poslali povezavo do vaše spletne galerije, kjer si boste lahko ogledali fotografije, jih shranili, delili, ali ponaročili.